Miért kell vizuál táblát vásárolnia minden egyes cégnek?

Nagyon sok vállalat számára elengedhetetlen, hogy a megfelelő munkaeszközöket beszerezze valahonnét. De mégis mi a siker igazi titka? Miért jelenthető ki, hogy szükséges a megfelelő repertoár?

Ezt látják a dolgozóink nap mint nap

A cégünknél dolgozó emberek nap mint nap szembesülnek azzal, hogy mennyire felszerelt az iroda, amelyben dolgoznak. Fognak-e a tollak? Vannak-e kényelmes székek, és mindenki elfér-e az asztalánál, vagy sem?

A whiteboard a modern céges környezet egyik sarokköve

Nagyon sok olyan iroda van, ahol nincs falra felszerelt whiteborad, amire kényelmesen, könnyedén lehetne írni. Ez hatalmas hiba, hiszen gondoljunk csak bele abba, hogy így az ötletelés sem lesz hatékony csapat szinten.

Milyen filctollat kell használni mellé?

Sokféle filctollat lehet használni. Vannak fekete, piros, narancs és lila, valamint kék színűek egyaránt: ezek mindegyike hasznos és használatos lehet a céges környezetben. Ennek egész egyszerűen az az oka, hogy különféle színekkel sokkal szemléletesebb ábrákat lehet készíteni.

Mennyibe kerül egy jó tábla?

Mindössze pár ezer forint. Ne gondoljuk azt, hogy cégünk kiadásainak a legfőbb elemét fogja képezni ez az eszköz, sokkal többe kerülhet például egy géppark, vagy egy jó laptop, semmint a whiteboard.

Honnan érdemes vásárolni?

A Bécsi Irodaker Kft-től lehet érdemes ezeket a termékeket megvenni, hiszen rendkívül jó árban és minőségben az a termékpaletta, amit tőlük szerezhetünk be. Whiteboardok, amelyek soha nem száradnak ki – ez a legjobb megoldás! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.